Laatste nieuws
21.25Juventus geeft duidelijkheid over blessure van Koopmeiners, herstelperiode ongewis
21.20Go Ahead niets te zoeken in Europa? 'Die kritiek vind ik makkelijk'
21.20LIVE Nations League | Italië domineert tegen zwak België, Frankrijk weer op voorsprong dankzij Nkunku
21.20Dramatische ontknoping kost Nederlands getint Indonesië eerste zege in WK-kwalificatie
21.08Indrukwekkende minuut stilte op Wembley voor overleden Baldock
21.06"Ik vind Zirkzee completer voor het spel van Nederland dan Brobbey"
20.49Groningen en Viking in evenwicht op feestavond voor Nevland
20.43Vlammend betoog Mossou na nieuwe job Klopp: 'Bedreiging voor Nederlandse clubs'
20.34Indonesië speelt weer gelijk in WK-kwalificatie, debuut Hilgers en Reijnders
20.30Dumfries dicht bij contractverlenging bij Inter: 'Hoop zo snel mogelijk'
20.25Nagelsmann pleit voor langere pauzes tussen voetbalcompetities
20.23Bondscoach Koeman ziet Oranje steeds sterker worden
20.15Vink bewondert Feyenoord-talent: 'Zó technisch, zó'n goede balbehandeling'
20.10Indonesië geeft diep in blessuretijd dure punten weg in WK-kwalificatiereeks
20.10'Teleurgesteld Bayern had grote zorgen over flexibiliteit De Ligt'
20.10Praat mee op VP: Engeland - Griekenland
20.05Ronald Koeman over strijd voorin bij Oranje: ‘Het liefst speel ik met een vaste spits, maar zo ver zijn we nog niet’
19.55Openhartige boodschap bij Ajax: 'Stigma rondom mentale gezondheid doorbreken'
19.50Praat mee op VP: Israël - Frankrijk
19.48Dumfries wil snel een nieuw contract bij Internazionale tekenen
19.33Bondscoach houdt spits van Oranje voor Hongaren nog even geheim
19.30Praat mee op VP: Italië - België
19.25Buitenspel: Drenthe in tranen na boodschap kinderen
19.24Oranje werkt met geheel fitte selectie toe naar duel met Hongarije
19.21Koeman blij met assistent Jonk: 'Afgesproken dat hij sowieso tot 2026 blijft'
19.15Dumfries komt met contractnieuws tijdens persconferentie Oranje
19.05Kimmich baalt in aanloop naar duel met Oranje: 'Maar dat blijft wel het doel'
18.49Veertig meter en onderkant lat: Indonesië krijgt wereldgoal om de oren
18.38Autopsierapport: geen verdachte omstandigheden rond overlijden Baldock
18.38Kneuzingen en schaafwonden wielrenner Oomen door val in Piemonte
18.25Danny Koevermans wil graag betaald voetbal fluiten, maar hoort vaak dat hij te oud is: ‘Versnelde cursus zou goed zijn’
18.20Buitenspel: Lang deelt bijzondere prestatie op Instagram: 'Lastpak goud'
18.11Geen verdachte omstandigheden bij plotse dood voetballer Baldock
18.09'Van Wonderen mag hopen op CL-winnaar als eerste versterking'
18.09'Van Wonderen mag hopen op Champions League-winnaar als eerste versterking'
Resultaten x
binnenland

Dit zijn de meest populaire kledingmerken onder voetballiefhebbers

Voetbalfans uiten hun passie niet alleen met vlaggen en gezangen, maar ook via hun kledingkeuze. Op de tribunes is een specifieke modetrend zichtbaar, waarbij bepaalde merken prominent aanwezig zijn. Dit artikel duikt in de meest gedragen merken door voetballiefhebbers en verkent wat deze merken zo aantrekkelijk maakt.

07-11-2023 12:26 door Mike Bogaard

Stone Island: meer dan een logo

Voor de voetbalfan die mode serieus neemt, is Stone Island een niet te missen merk. Dit Italiaanse label heeft zich ontpopt als een cultfavoriet onder fans die de tribunes graag omtoveren tot een catwalk. Stone Island kleding is herkenbaar aan het kompaslogo, maar het is de kwaliteit en het comfort die de drager ervan verzekeren dat ze zowel stijlvol als warm blijven, zelfs tijdens de meest frisse avondwedstrijden.

Canada Goose: warmte tijdens de winterwedstrijden

Wanneer de temperaturen dalen, maar de voetbalkalender dat niet doet, wenden vele supporters zich tot Canada Goose. Bekend om zijn hoogwaardige donsjassen, biedt dit merk de perfecte oplossing voor degenen die de kou willen trotseren zonder in te leveren op stijl. Het is een investering waar menig voetballiefhebber bij zweert, vooral als ze hun team volgen naar koudere klimaten.

Lacoste: een tijdloze klassieker op de tribunes

Lacoste heeft zich stevig genesteld in de garderobe van de voetbalfanatiekeling. Het iconische krokodillenlogo is een symbool geworden van zowel sportieve elegantie als casual streetwear. Het merk, dat zijn oorsprong vond op de tennisbanen, heeft een onmiskenbare crossover gemaakt naar de tribunes. Fans dragen de klassieke polo's, vaak in de kleuren van hun favoriete club, om zowel hun steun te betuigen als een verfijnde stijl uit te stralen. De comfortabele pasvorm en de ademende stof maken Lacoste ideaal voor de spanning en sensatie van de wedstrijddag, waarbij stijl en teamtrots hand in hand gaan.

Puma: snel en stijlvol

Puma heeft een reputatie voor snelheid en wendbaarheid, wat niet alleen tot uiting komt in hun schoenen maar ook in hun kleding. De kleding van Puma is ontworpen om fans te ondersteunen met bewegingsvrijheid en een lichtgewicht gevoel, terwijl ze toch stijlvol blijven, zelfs als ze na de wedstrijd de stad in gaan.

CP Company: innovatief en fan-gericht

CP Company heeft een bijzondere plek in de harten van voetbalfans veroverd met zijn unieke ontwerpen en innovatieve gebruik van materialen. Het meest opvallend is het goggle jacket, die een statement maakt op de tribunes met zijn opvallende lens op de capuchon. Dit merk blijft trouw aan zijn roots en biedt comfortabele, doch modieuze kleding die speciaal ontworpen lijkt voor de supporterscultuur.

Adidas: een klassieker op en naast het veld

Adidas blijft een hoofdbestanddeel in sportkleding, en dat is niet anders in de wereld van het voetbal. Met zijn rijke geschiedenis in sport, inclusief een diepe verbondenheid met voetbal, is Adidas een merk dat zowel respect afdwingt als een vertrouwd gevoel geeft. De drie strepen zijn overal te zien, van replica shirts tot casual wear die fans dragen tijdens reisdagen of gewoon in hun dagelijks leven.

Nike: innovatie en stijl

Als gigant in de sportkledingindustrie heeft Nike een stevige positie ingenomen in de garderobe van voetbalfans. Of het nu gaat om voetbalschoenen, replica tenues of trainingspakken, Nike's combinatie van innovatieve technologie en trendy ontwerpen zorgt ervoor dat fans zowel comfort als stijl ervaren.

Napapijri: avontuurlijke stijl voor de reizende supporter

Napapijri, een merk dat synoniem staat voor avontuur en ontdekking, heeft een speciale plek veroverd bij de rondreizende voetbalfan. De supporters die hun teams over landsgrenzen heen volgen, waarderen de functionele doch modieuze kleding die het merk biedt. Napapijri's jassen, bekend om hun duurzaamheid en comfort, zijn een favoriet voor degenen die zich voorbereiden op de elementen, van regenachtige avonden in Manchester tot ijzige nachten in Moskou. De fans dragen niet alleen een merk, maar een badge van avontuurlijkheid, met kleding die net zo veelzijdig is als hun liefde voor het spel.

Weekend Offender: de rebelse spirit van de fan

Weekend Offender is een merk dat de jeugdige en soms rebelse geest van de voetbalcultuur belichaamt. Met zijn gewaagde prints en scherpe slogans spreekt het merk tot de hartstochtelijke fan die zijn weekenden doorbrengt aan de zijlijn van het veld. Het is het soort kleding dat je draagt wanneer je zowel je liefde voor de sport als je eigen unieke identiteit wilt uitdrukken. De jassen en truien van Weekend Offender zijn niet alleen een statement op de tribunes, maar ook een praktische keuze gezien hun duurzaamheid en weerbestendigheid, essentieel voor de onvoorspelbare weersomstandigheden tijdens het voetbalseizoen.

North Face: avontuurlijke allure

North Face heeft zich ontpopt als een favoriet onder voetbalsupporters, vooral voor hen die een actieve levensstijl nastreven. Met jassen en accessoires die ontworpen zijn om de elementen te weerstaan, biedt North Face de ideale combinatie van functionaliteit en stijl. Het merk is synoniem geworden met avontuurlijke geesten, zowel op de bergtoppen als op de tribunes, waar robuuste duurzaamheid en comfort vooropstaan. Het dragen van North Face weerspiegelt een levenshouding die perfect aansluit bij de dynamische en energieke sfeer van een voetbalwedstrijd.




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Sergio Ramos?
superelf Laatste: Superelf Kees Kwakman, Volendamse karaktervoetballer
transfergeruchten Laatste: Potentiële (links)buitenkansjes voor Ajax
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.