Laatste nieuws
15.20Jürgen Klopp heeft nieuwe baan, maar wil op één moment per se kunnen vertrekken
15.15Uitstekende jaarcijfers in De Kuip: Feyenoord boekt op één na grootste winst ooit
15.09Feyenoord presenteert ronkende jaarcijfers: op één na grootste winst ooit
15.02Gözübüyük krijgt mooie wedstrijd, nieuwe coach voor Cillessen en Sinkgraven
15.00'In potentie beter dan Til, dit was hét moment om hem aan Oranje te laten ruiken'
15.00'Absoluut toptarget' liep transfer naar Feyenoord mis: 'Was een optie, maar..'
15.00'Het is mooi hoe Frenkie van zich af heeft gebeten, echt respect voor'
14.45'Manchester United neemt voorlopige beslissing over toekomst van Ten Hag'
14.42Nieuwe Duitse international vertelt hoe hij van selectie hoorde
14.30VP-voetbalkantine : 'Taylor is de ideale man om talenten te behoeden voor kritiek'
14.20Steijn kon Europa in met Eredivisionist: 'Hij wachtte op een buitenlands avontuur'
14.15Kimmich tegendraads over speelkalender: 'Ik speel graag veel wedstrijden'
13.44'Balotelli staat voor geruchtmakende terugkeer in de Serie A'
13.42Webb wijst naar de noppen van Fernandes: 'Rode kaart terecht geseponeerd'
13.41Kimmich duidelijk over speelschema: 'Misschien maak ik mezelf niet populair nu..'
13.40Bizar verhaal over Morata: 'Een dikke streep door die verhuizing'
13.27Arne Slot moet het bij Liverpool zo’n zes weken doen zonder keeper Alisson
13.14Taylor wil jonge Ajacieden behoeden: 'Bijna onmogelijk dat je het niet meekrijgt'
13.10Betaald voetbal herdenkt Johan Neeskens met minuut stilte, Ajax hangt vlaggen halfstok
13.00Oranje kan koppositie ruiken: pak 50x je inleg bij een goal tegen Hongarije!
13.00Klopp legt nieuwe functie bij Red Bull uit: 'Zo zie ik mijn rol voornamelijk'
13.00Klopp keert terug in voetbalwereld, niet als trainer maar als directeur Red Bull
12.59Gözübüyük krijgt mooie wedstrijd, Engeland roept twee nieuwe spelers op
12.48KNVB kondigt eerbetoon voor Neeskens aan in Nederlands voetbal
12.45Spaanse bondscoach wil nieuw contract: 'Had al getekend moeten zijn'
12.40Real eert Iniesta: 'Dat zal voor altijd in geheugen van de Spaanse fans blijven'
12.40Feyenoord krijgt Paixão-advies: 'Ik erger me aan hem, je wordt er gek van'
12.40Minuut stilte bij alle duels in betaald voetbal voor overleden Neeskens
12.21Zorgen bij Oranje-opponent: Duitsland moet zeven spelers missen vanwege blessures
12.18KNVB kondigt eerbetoon aan Neeskens aan in volgende speelronde
12.10Zeventien(!) Feyenoord-huurlingen: vaste waardes in Eredivisie, Denen overtuigd
12.08Grote personele problemen Duitsland: weer twee spelers haken af voor 'Oranje'
12.05Ophef in Duitsland om Wolfsburg-speler: "Ik teken die homo-shit niet"
12.00Deze Jong Oranje-voetballer koos ondanks oorlog voor club in Israël: ‘Tel Aviv voelt juist heel veilig’
12.00Waar, wanneer en hoe laat wordt Hongarije - Nederland uitgezonden?
Resultaten x
binnenland

Samenvatting Wolverhampton Wanderers - Manchester United 3-4 (Premier League)

Wat een wedstrijd donderdagavond in de Premier League. Door een doelpunt in de 97e minuut ging Manchester United op bezoek bij Wolverhampton Wanderers toch nog met de winst lopen. Invaller Kobbie Mainoo ontpopte zich tot matchwinner door de 3-4 aan te tekenen.

02-02-2024 09:00 door Sander Berends

De ploeg van trainer Erik ten Hag kwam voor het eerst in actie in een competitieduel sinds 14 januari, toen het in eigen huis 2-2 werd tegen Tottenham Hotspur. Keeper André Onana meldde zich in het Molineux-stadion van Wolves weer aan de aftrap, nadat hij op de Afrika Cup met Kameroen werd uitgeschakeld in de achtste finales. Hij zag dat Marcus Rashford in de vijfde minuut de score opende. Op aangeven van Rasmus Höjlund schoot hij de bal fraai in de bovenhoek.

Een kwartier later maakte Höjlund juist af na een actie van Rashford. In de extra tijd van de eerste helft werd de 0-3 van Casemiro geannuleerd vanwege buitenspel. Via een strafschop bracht Pablo Sarabia in de 71e minuut de spanning terug, maar vier minuten later zette de net ingevallen Scott McTominay met zijn eerste balcontact de 1-3.

Vijf minuten voor tijd scoorde Maximilian Kilman uit een corner de 2-3 en in de vijfde minuut van de extra tijd zorgde Pedro Neto voor de gelijkmaker. Twee minuten later ging Manchester United alsnog met de winst lopen. Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd.