Laatste nieuws
00.30PSV heeft het één helft moeilijk maar blijft dankzij Tillman zonder puntverlies in de Eredivisie
00.14Van Hooijdonk kritisch op Feyenoord-transfers: 'Niet het niveau waar ze zaten'
00.05Afellay snapt niets van aankoopbeleid Ajax: 'Het is toch armoede...'
00.05Miedema scoort voor City tegen oude club Arsenal (2-2), ook Beerensteyn trefzeker
00.00Milan in slotminuten langs stadgenoot Inter mede dankzij assist Reijnders

Gisteren

23.50Tiental Marseille pakt late zege in Lyon met heldenrol voor Rulli
23.45AC Milan verslaat Inter na assist van uitblinker Reijnders, Gyökeres blijft maar scoren voor Sporting
22.45Flick vreest voor langdurige blessure Ter Stegen na zorgwekkende aftocht
22.45VI Live: spektakelstuk in Lyon wordt beslist met twee goals in blessuretijd
22.41Prachtige trap Reijnders staat aan de basis van derbyzege voor Milan
22.40Partners Vivianne Miedema en Beth Mead scoren nu tegen elkaar: ‘Ik ben blij dat het achter de rug is’
22.30VI Live: AC Milan in extremis op voorsprong in derby na assist Reijnders
22.30VI Live: AC Milan komt in laatste minuut op voorsprong in derby na assist Reijnders
22.21Arteta hekelt arbitrage na topper: 'Dit is zorgwekkend voor de Premier League'
22.20VI Live: kansen over en weer in Milaan, Gallagher weer trefzeker voor Atlético
22.06VI Live: Inter dringt aan, Gallagher weer trefzeker voor Atlético
22.06VI Live: Inter dringt aan, Simons verspeelt punten bij promovendus
22.05Pérez begrijpt niks van vrije trappennemer bij Ajax: 'Geeft stof tot denken'
22.05Pérez vindt dat Ajax wordt overschat: 'Hij werkt af als een kind'
21.58De Jong: "Daar loer je op als spits zijnde"
21.57Peter Bosz over vroege wissel Joey Veerman: ‘Ik doe dit niet om hem op scherp te krijgen’
21.53PSV-versterking maakte grote indruk op El Ahmadi: 'Op zestig procent nog de beste'
21.52Razende Arteta: 'Verwacht nu wel honderd wedstrijden met tien tegen elf'
21.45Karsdorp: "Blij weer minuten te kunnen maken"
21.40Tillman kan oorzak lage intensiteit bij PSV niet vinden: 'Lag aan onszelf'
21.35Bosz: "Ik had er wel zeven of acht kunnen wisselen in de rust"
21.34Bosz gefrustreerd over instelling bij PSV: 'Laks, niet goed genoeg'
21.30El Ahmadi ziet vormdip bij 'worstelende' aanvaller: 'Vandaag slechtste van PSV'
21.20Column Willem van Hanegem | Als je bij Go Ahead speelt en Klaassen maakt hands, dan is het toch logisch dat je reageert?
Resultaten x
binnenland

Feyenoord eenvoudig langs NAC na dramatische week

Het is Feyenoord gelukt om het tij te keren in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. In de Kuip werd met 2-0 gewonnen. De ploeg van Brian Priske begon het seizoen met tegenvallende resultaten, maar zal hopen deze lijn door te trekken. Voor NAC is het na de overwinning vorige week tegen Fortuna Sittard de vierde nederlaag in de Eredivisie. Daarmee staan de Bredanaren net boven de degradatiestreep op de vijftiende plek.

Gisteren om 17:00 door Quinn Appels

De 1-0 viel in de 34e minuut en kwam van Ayase Ueda. De Japanner stond niet in de basis, maar was vijf minuten eerder ingevallen voor Santiago Giménez. Bij het trekken van een sprint greep Giménez naar zijn hamstring en viel op de grond. Het was dusdanig erger dat de spits op een brancard van het veld moest. Ondanks het doelpunt van zijn vervanger is de vraag groot hoe erg de schade is bij de Mexicaan.

In de tweede helft was het Leo Greiml die hands maakte in het strafschopgebied en zo een penalty veroorzaakte. Quinten Timber nam zijn verantwoordelijkheid als aanvoerder en schoot de strafschop raak. Het betekende pas de tweede overwinning in de Eredivisie voor de Rotterdammers. Op bezoek bij PEC Zwolle werd eerder al gewonnen, maar verder kwam Feyenoord niet verder dan drie gelijke spelen.

Duitse malaise

Het stroeve begin van Priske bij de club werd afgelopen week nog maar eens onderstreept in de Champions League. In de eigen Kuip had Bayer 04 Leverkusen geen kind aan Feyenoord, waardoor het bij rust al 0-4 stond. In de tweede helft namen de Duitsers gas terug, terwijl Feyenoord nog steeds geen vuist wist te maken. Na de wedstrijd kwam er veel kritiek op de speelwijze van Priske.

Na deze welkome opsteker voor de ploeg van Priske is het de vraag of deze lijn doorgetrokken kan worden. Volgend weekend wacht in de Eredivisie de uitwedstrijd tegen NEC. Het duel is een goede graadmeter voor de wedstrijd die een paar dagen later volgt. Op 2 oktober reist Feyenoord af naar Girona voor het Champions League-duel tegen Girona FC. De kans dat Gimènez mee kan doen is niet erg groot na zijn blessure vandaag.